DOEL

Voor onze deelnemers hebben we als doel:

 

  • Door samen in beweging te komen de positieve effecten van bewegen te laten ervaren.
  • De kennis vergroten op gebied van voeding en bewegen op onze gezondheid.
  • Door de testdagen inzicht geven in het effect op de vitaliteit, de fitheid en de gezondheid.     
  • Een brug slaan tussen de gezondheidszorg en de al bestaande beweeginitiatieven in Zeeland, zodat het makkelijker wordt om aan te sluiten bij een beweeggroep, wandelverenging om samen in beweging te blijven ook na de challenge!

Door deze bovenstaande doelen wordt het makkelijker een gezonde leefstijl te gaan vasthouden in  de dagelijkse structuur!

Voor de zorgverleners hebben we als doel:

Door middel van de Zeeland In Beweging  Challenge willen we “stappen” zetten op weg naar het innoveren en integreren van deze manier van zorg- verlenen en behandelen.

Met de aantoonbare gezondheidswinst en vitaliteitswinst die behaald wordt binnen de Zeeland In Beweging Challenge , willen we dat bewegen, voor een aantal  chronische aandoeningen, zoals Diabetes, Hart en vaat problemen, Astma, COPD, een serieuze plaats gaat krijgen in de behandeling  en eveneens in de vergoeding van deze manier van zorg verlenen.

De Zeeland In beweging Challenge is een initiatief van meerdere zorgprofessionals. Huisartsen, Fysiotherapeuten, Diëtisten, Praktijkondersteuners, Leefstijlprofessionals werken samen om deze gecombineerde leefstijlinterventie te begeleiden, en te waarborgen.

Met allemaal hetzelfde doel, het inbedden van een structurele leefstijlverbetering bij onze deelnemers ,

Door dit leefstijlprogramma te blijven ontwikkelen en verbeteren, willen we draagvlak  creëren binnen vele organisaties zodat gezamenlijk een omslag gemaakt kan worden in het behandelen van chronische aandoeningen en hierdoor  uiteindelijk te komen tot  een vitale samenleving met  minder zorgkosten!

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: