Nieuwsbrief 25 maart 2018

Beste  ,

Vorige week voor het eerst gewandeld in Vlissingen, de groep die opbouwt naar 12 km heeft het ervan genomen en nog een extra kilometer gemaakt over de boulevard! Met dat prachtige weer was dat genieten!
 

Maandag en Dinsdag wandelen we vanaf de Huisartsen coƶperatie, of zoals het tegenwoordig heet Eerstelijnsorganisatie PeriScaldes.
PeriScaldes zet zich in voor kwaliteitsverbetering van de eerstelijnszorg aan chronisch zieken. Verschillende soorten aanbieders werken samen aan zinvolle, integrale zorg. PeriScaldes stimuleert en faciliteert deze samenwerking.
Een hele belangrijke organisatie voor de ontwikkeling van Zeeland In Beweging, om ons doel te verwezenlijken zodat Bewegen als Behandeling gezien gaat worden!
 
Het adres van Periscaldes is Adriaan Coortestraat 61, 4336DM Middelburg, dit wooncomplex bevindt zich op park Veldzigt en heet de Haagbeuk.
 

Volgende week is het Pasen en deze dagen staan als zelf wandeldagen in de logboekjes vermeld. Maar op zaterdag 7 April gaan we weer wandelen op locatie! Deze wandeling wordt verzorgt door de stichting Middelburg Beweegt op een prachtige locatie!

 

 

Dit jaar gaat Zeeland In Beweging ook wandelen naar de NDC-Challenge van de Bas van de Goor Foundation,  vanaf de Locatie Heinkenszand en vanaf de Locatie Zierikzee!
De informatie avond in Zierikzee is op 27 Maart 19.00u locatie Fysant, Miereweg 2
De informatie avond in Heinkenszand is op 9 April om 19.00u locatie de Fonteijne, hoefbladstraat 1.
 

We zijn met het Zeeland In Beweging team Walcheren voornemens om ook na 26 Mei door te gaan wandelen naar deze Challenge, of dit organisatorisch haalbaar is, en hoe we dat in het vat gaan gieten, hierover komt uiteraard t.z.t. meer informatie.
 

Agenda:

  • Maandag 26 en dinsdag 27 Maart, wandelen vanaf Periscaldes
  • Maandag 2   en dinsdag   3 April, Pasen, Zelf wandelen 
  • Zaterdag 7 April wandelen op locatie, zie bovenstaande flyer

We wensen u weer veel wandelplezier!

 
Sportieve groet,
het Zeeland In Beweging team,

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: