Nieuwsbrief juli 2020

Zeeland In Beweging start met een Mini-Challenge, in samenwerking met Elke Stap Telt en de Nationale Diabetes Challenge!

Eindelijk kunnen we u weer een nieuwsbrief sturen met echt nieuws!!

Dit jaar konden we, vanwege het uitbreken van het Corona-virus dit voorjaar, geen Zeeland In Beweging Challenge organiseren.  Maar zoals we er nu voorstaan kunnen we in september wel gaan starten met een Zeeland In Beweging Mini-Challenge!!

Bij het uitbreken van het virus blijkt ook hoe belangrijk het is om een gezonde leefstijl aan te houden, zeker voor mensen met chronische aandoeningen willen we dit weer aanbieden. Nu er weer veilig gewandeld kan worden zien we in de omgeving dat wandelgroepen gestart worden en ook steeds meer mensen opnieuw in beweging willen komen!

We willen de Zeeland In Beweging Challenge aanbieden, natuurlijk onder voorbehoud, en op een veilige en verantwoorde manier!

Op vier locaties gaan we van start, namelijk in:

  • De gemeente Middelburg
  • De gemeente Vlissingen
  • De gemeente Borsele
  • De gemeente Schouwen-Duiveland

Kijk op de website, klik op de locatie en u ziet waar en wanneer er gewandeld gaat worden www.zeelandinbeweging.nl, en schrijf u in! (vanaf 10 Juli)

De samenwerking binnen de gezondheidszorg, met verschillende huisartsen en zorgprofessionals binnen de eerstelijns, is wederom gevonden.

Als vanouds ook weer met de Bas van de Goorfoundation, welke in september ook van start gaat met de Nationale Diabetes Challenge. Samen met deze organisatie doen we gezamenlijk onderzoek naar de gezondheidseffecten van de programma’s. Dit jaar ook wederom in samenwerking met de HZ University of Applied Sciences.

Daarnaast is de samenwerking met SportZeeland versterkt en trekken we gezamenlijk op met Elke Stap Telt! Hierdoor wordt de drempel om in beweging te komen nog lager gemaakt en de samenwerking met buurtsportcoaches, gemeenten en andere initiatieven, bevordert.

De mini-challenge bestaat dit jaar uit twee testdagen, een workshop, tien wandelweken, en een afsluitende dag op 14 November, namelijk wereld Diabetes dag!

En tevens de afsluiting van de Nationale Diabetes Challenge!

We sluiten de Zeeland In Beweging Challenge samen af met Elke Stap Telt en de Nationale Diabetes Challenge!

Hoe?? Daar gaat u later meer van horen.

 

Samen werken. Samen wandelen. Samen in beweging komen. Samen gaan we voor minder medicijnen. Samen voor kwaliteit van leven.

Samen gaan we voor een gezonde leefstijl!

Maar vooral, samen komen we verder!

Heeft u zin om mee te wandelen, kijk of uw locatie erbij zit en schrijf u in! Of neem contact met ons op!

Let op nog niet alle informatie is compleet, we werken er aan om alle informatie zsm op de website aan te vullen!

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: