DOEL

Voor onze deelnemers hebben we als doel:

 

Een samenleving waarin bewegen als gezonde keus voor de hand ligt, waarbij we een brug kunnen slaan tussen gezondheidszorg en beweeg- initiatieven.

Door samen in beweging te komen de positieve effecten van bewegen te laten ervaren.

De kennis vergroten op gebied van voeding en bewegen op onze gezondheid.

Bewustwording van de gevolgen van een gezonde leefstijl op het gevoel van welzijn en vitaliteit vergroten. En hierdoor te komen tot een structurele leefstijlverbetering.

 

Voor de zorgverleners hebben we als doel:

Door middel van de Zeeland In Beweging  Challenge willen we “stappen” zetten op weg naar het innoveren en integreren van deze manier van zorg- verlenen en behandelen.

Met de aantoonbare gezondheidswinst en vitaliteitswinst die behaald wordt binnen de Zeeland In Beweging Challenge , willen we dat bewegen, voor een aantal  chronische aandoeningen, zoals Diabetes, Hart en vaat problemen, Astma, COPD, een serieuze plaats gaat krijgen in de behandeling  en eveneens in de vergoeding van deze manier van zorg verlenen.

De Zeeland In beweging Challenge is een initiatief van meerdere zorgprofessionals. Huisartsen, Fysiotherapeuten, Diëtisten, Praktijkondersteuners, Leefstijlprofessionals werken samen om deze gecombineerde leefstijlinterventie te begeleiden, en te waarborgen.

Met allemaal hetzelfde doel, het inbedden van een structurele leefstijlverbetering bij onze deelnemers ,

Door dit leefstijlprogramma te blijven ontwikkelen en verbeteren, willen we draagvlak  creëren binnen vele organisaties zodat gezamenlijk een omslag gemaakt kan worden in het behandelen van chronische aandoeningen en hierdoor  uiteindelijk te komen tot  een vitale samenleving met  minder zorgkosten!

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

Telefoon:

Het telefoonnummer van Zeeland In Beweging is gedeactiveerd, we zijn telefonisch niet meer bereikbaar op 06-38622679.
wel via email: info@zeelandinbeweging.nl, of zeelandinbeweging@outlook.com
Nieuw telefoonnummer volgt binnenkort.

Adres:

Korte Burg 3
4331 BJ Middelburg

Facebook:

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: