LOCATIE BORSELE

PROGRAMMA

In het weekend van wereld diabetes dag 14 November, hebben we de afsluiting van de Zeeland In Beweging Mini-Challenge 2020 georganiseerd. Onze deelnemers van alle locaties van de challenge hebben in dit weekend gewandeld om hun doel te bereiken. Mooie prestaties zijn er behaald, en er is regen en wind getrotseerd! Mooie foto’s zijn er met ons gedeeld en mooie verhalen! Binnenkort komt de nieuwsbrief weer uit, met daarin een selectie van de foto’s! 

Onze deelnemers hebben in de weken ervoor wekelijks getraind om in dit bewuste weekend, het einde van de challenge-weken, een bepaalde afstand te kunnen wandelen. De deelnemers hebben de afstand die ze als doel gesteld hadden, allemaal individueel gelopen, want helaas kon het door ons geplande eindevenement in deze tijd niet doorgaan. 

Een terugblik op dit weekend kunt u zien bij omroep zeeland via deze link! Binnenkort volgt ook een foto-overzicht van de deelnemers die hun foto’s hebben verzonden, en met ons wilden delen op de website!

VOLGEND JAAR

Omdat het juist in deze periode zo belangrijk is om een gezonde leefstijl na te streven, en vooral in beweging te blijven willen we vanuit de organisatie onze deelnemers stimuleren om te blijven bewegen/wandelen ook na deze dag.  Wij gaan ons voorbereiden op volgend jaar, en hopen volgend jaar in 2021 weer een challenge te kunnen organiseren met een eindevenement. Hoelang de Pandemie ons bezig gaat houden dat weten we niet, wat we wel weten is dat een gezonde leefstijl nu juist heel belangrijk is, dus wij gaan door met het organiseren van een challenge! Houdt de website in de gaten, blijf in beweging, blijf wandelen

STAP DOOR!! Wordt vervolgd…

PARTNERS

  • Verschillende Huisartsenpraktijken
  • Periscaldes
  • Gemeente Borsele
  • Fysio de Blaeij
  • PMC in Balans
  • SportZeeland

BEGELEIDERS

JUDITH, JOLANDA EN JACQUELINE

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: