Nieuwsbrief 3 mei 2017

Beste Zeeland In Beweging deelnemer!

Een extra nieuwsbrief deze week

Komende weken gaat het er allemaal om spannen! Nog 3 wandelweken voor de boeg, de laatste loodjes, met daarin nog een informatie-avond,  een testdag en het wandelschema met de daarbijbehorende afstanden heeft u als deelnemer het nog druk. Vandaar deze extra nieuwsbrief met alle informatie nog eens voor u op een rijtje!

8 Mei: informatie-avond
9 Mei: Wandelen vanaf het Scalda
15 Mei: Wandelen met Middelburg beweegt (zie bijlage voor het vertrek adres)
16 Mei: Wandelen met Middelburg beweegt (zie bijlage voor het vertrek adres)
17 Mei: Testdag
27 Mei: Challenge-Day!

Zieken:

Voor een aantal deelnemers van Zeeland In Beweging “liep” de Challenge niet volgens schema helaas.. Er waren en zijn een aantal pechvogels..

Maar wat is het dan toch fijn dat als deelnemers goed herstellen, toch weer instromen! Dat is ontzettend mooi om te zien!

Misschien wordt het dan dit jaar niet de afstand waar u op had gehoopt, toch bent u er weer bij onze complimenten!

8 Mei 2017 – Informatie avond:

Op maandag 8 Mei houden we een hele bijzondere informatie avond, dit zal gaan over voeding.

Start  van de avond: 19.00u,
Einde : 20.45u (ongeveer)

locatie : Grando Keukens aan de Mortiere boulevard nr 42 in Middelburg (op het terrein van de Mortiere Boulevard.)
Een informatie avond in een winkel met keukens???
Tja dat beloofd wat! Op een bijzondere (bijzonder lekkere J) en inspirerende manier willen we u deze informatieavond aanbieden!
Centraal staat deze avond de schijf van 5, en de veranderingen hierin, voor veel mensen lijkt het nog lastig in de praktijk te brengen, veel mensen denken ook dat het erg ingewikkeld is om anders te eten.
In ons Zeeland In Beweging team zit Gerda Belfroid, van het dietisten duo Dieetoke, zij gaat u over deze wijzigingen in de schijf van vijf meer vertellen op deze avond, en waarom deze wijzigingen er zijn gekomen!
Rosanne Caljouw, gewichtsconsulente en voedingsdeskundige gaat u op deze avond, laten zien dat hoe u deze veranderingen in de praktijk kunt brengen! Met een aantal recepten die eenvoudig , lekker en makkelijk te maken zijn, ennnnn nog belangrijker ook nog eens erg gezond zijn!!
Ter plekke in de keuken showroom van Grando keukens, onder het deskundig oog van Ernst de Waal en Michel de Ridder, willen we u laten ervaren dat het niet moeilijk hoeft te zijn om kleine veranderingen in het voedingspatroon aan te brengen!

 

Deze avond vergt enige voorbereiding, graag willen we van u weten of u aanwezig kunt zijn, u kunt dit laten weten via ons email adres zeelandinbeweging@outlook.com, of op 1 of 2 Mei tijdens de wandelingen in Arnemuiden.
We hopen uiteraard dat u allen aanwezig kunt zijn!

 

Dinsdag 9 Mei, wandelen we vanaf het scalda op de gebruikelijke tijden!

 

15 en 16 Mei Middelburg Beweegt

Inmiddels hebben we als Zeeland In Beweging team goede contacten met een aantal leden van Middelburg beweegt. Middelburg beweegt is een mooi initiatief in de gemeente Middelburg, en heeft een breed aanbod van activiteiten in de buitenlucht!

Na overleg hebben we als Zeeland In Beweging team gevraagd aan Middelburg beweegt of zij iets voor u kunnen betekenen zodat u kunt kennismaken met deze stichting. En dat wilden ze heel graag doen voor ons en u doen! Zij bieden u op maandagavond 15  en dinsdag 16 Mei de  wandelingen en afstanden aan die u volgens uw schema zou moeten wandelen die week, zie de uitnodiging in de bijlage!

Zo is deze zelfwandelweek toch een gezamenlijke wandelweek geworden.

De uitnodiging van Middelburg beweegt vindt u in de bijlage!

 

17 Mei laatste Testdag:

Maandagavond 8 Mei en dinsdagmiddag 9 Mei ligt de intekenlijst klaar voor de laatste testdag. Hiervoor kunt u nog steeds inschrijven.

 

En dan de week erna is het zover……

De Challengeday!

Op deze dag gaat u uw prestatie leveren en sluiten we de challenge af! Wij hebben er zin in en zijn druk met de voorbereiding bezig dit voor u een extra feestelijk tintje te geven!

 

Op de Challenge Day 27 Mei 2017 zijn er 5 routes uitgezet in de prachtige omgeving van Oostkapelle allemaal startend vanaf Sporthal de Halve Maan , Schoolstraat 2, 4356BX Oostkapelle.

 

Hironder vindt u de starttijden:

  • Route 30km, ophalen startnummer: 7.45u vertrek 8.00u
  • Route 21km ophalen startnummer:  9.45u vertrek  10.00
  • Route 12km ophalen startnummer: 11.15u  vertrek 11.30
  • Route 5 km ophalen startnummer:  12.45u vertrek 13.00u
  • Route 3 km ophalen startnummer: 12.45u  vertrek 13.00u

Inschrijven Challenge Day
Ook is het dit jaar mogelijk voor mensen die niet deelnemen aan Zeeland in Beweging, maar die wel graag mee willen wandelen op onze Challenge Day 27 mei, om zich in te schrijven. Dit kan ook via onze website onder het kopje ‘Challenge Day’. De kosten die hiervoor in kaart worden gebracht en verdere informatie hierover staat daar ook vermeld.

Let op: het aanmelden via de website is alleen voor mensen die NIET deelnemen aan het trainingsprogramma! Kent u iemand die graag mee wil wandelen deze dag? Dan kan hij/zij zich via de website inschrijven tot en met 21 Mei.
Facebook
Via Facebook is er ook een bericht uitgegaan over onze website en 27 mei. Wij willen u vragen, als u lid bent van Facebook, om dit bericht te delen en te liken. Heeft u geen Facebook en wilt u ons wel helpen dit bericht onder de aandacht te brengen of kent u iemand die mee wilt wandelen? Binnnenkort ontvangen wij de flyers waarop meer informatie staat!

 

 

Vervoer: Heeft u problemen met vervoer, neem dan via mail contact op met ons via zeelandinbeweging@outlook.com, wij gaan dan kijken of we dit voor u kunnen regelen!

 

Parkeren: U kunt parkeren op het parkeerterrein van de Halve Maan, of in de nabijgelegen parkeervakken.

 

Kleedkamers: Er zijn kleedruimtes beschikbaar

EHBO: Er is Deskundige Medische verzorging zowel onderweg , als bij start en finish. Zorg dat uw startnummer is voorzien van een telefoonnummer wat gebeld kan worden in noodsituaties.

Consumpties:

De deelnemers van 21 en 30 km krijgen consumptiebonnen voor onderweg , voor koffie of thee, fris, op vastgestelde locaties en voor bij de finish. Deze zijn bij de prijs inbegrepen. Deze krijgt u met het uitreiken van de route  aan de start.

De deelnemers van de 12km, 6km en 3km krijgen consumptiebonnen voor na het finishen, deze zijn bij de prijs inbegrepen en krijgt u bij het uitreiken van de route aan de start. Fruit en Bouillon wordt bij de finish verzorgt en is ook bij de prijs inbegrepen.

 

Sportieve groet namens  Stichting Zeeland In Beweging

Mireille Huiszoon-la Grand, Praktijkondersteuner

Marcella Roos, leefstijlprofessional

www.zeelandinbeweging.nl

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: