Nieuwsbrief 29 oktober 2017

Beste  ,

LET OP: *INFORMATIEAVOND 1 November verzet naar 29 November*
 
Zeeland In Beweging heeft goed nieuws!
 
Het heeft wat op zich laten wachten, en enige moeite gekost, maar uiteindelijk is het toch zover dat we in 2018 weer van start kunnen gaan! 
U kent inmiddels de missie van Zeeland In Beweging, namelijk door kleine stappen  te zetten, op weg naar verandering binnen de gezondheidszorg, zodat  leefstijlverbetering een serieuze plaats gaat krijgen in de behandeling van een aantal chronische aandoeningen. Waaronder Diabetes Mellitus, Hart en vaat problemen, Astma, COPD.
Inmiddels hebben we dit 2 jaar achter elkaar kunnen aantonen,  door onze deelnemers te motiveren om meer te bewegen, door educatie te geven over gezonde voeding en gezond bewegen en door daadwerkelijk met onze deelnemers in beweging te komen!
 

 

Helaas heeft de zorgverzekeraar vergoeding van dit traject afgewezen… 
Maar:

De huisartsencooperatie ‘periscaldes’ gaat met ons de samenwerking aan, en gaat ons financiĆ«le ondersteuning bieden, maar ook ondersteuning  binnen het verwezenlijken van de doelen van Zeeland In Beweging.  Periscaldes is er namelijk ook van overtuigd dat,  motivatie en educatie over gezonde leefstijl past binnen de eerstelijns gezondheidszorg, en wat we met alle zorgverleners proberen te bereiken.

 

 

INFORMATIEAVOND 1November verzet naar 29 November *

Nu zijn wij als Zeeland In Beweging team al druk om dit alles in het vat te gieten, om alle voorbereidingen voor de challenge van 2018 in orde te maken.

En hadden we voor komende woensdag 1 November een informatie avond gepland staan, deze avond gaat niet door! Deze avond is verzet naar woensdag 29 November! Tijd en locatie blijven hetzelfde!
Willen jullie dit zoveel mogelijk doorgeven aan elkaar? En zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van deze wijziging?
 
Nieuws over de nieuwe ontwikkelingen gaan we uiteraard met u delen, via de nieuwsbrieven, website, facebook of via uw huisarts!
  

Maandelijkse wandeling
Op maandag 6 November organiseren we weer een wandelavond vanuit het scalda.
We verzamelen om 18.30u en vertrekken om 18.45u, er worden 2 afstanden gewandeld een afstand van 5 en 10km. Uiteraard willen we u er op attenderen dat het dragen van een reflecterend hesje en armlampjes tijdens de wandeling in de avond wel zo veilig is!
 

We hopen u allen weer welkom te heten op zowel 6 November als 29 November!
 
Sportieve groet namens het Zeeland In Beweging Team

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: