Nieuwsbrief 11 februari 2018

Beste  ,

In deze nieuwsbrief:
Challenge 2018
Kick-Off
Doel van Zeeland In Beweging
Sponsoring
Nieuwe sponsoren
Vertrouwde sponsoren
 
Challenge 2018:
Het is zover!
Komende maandag 12 Februari gaat de Zeeland In Beweging Challenge van start, met dit jaar 64 deelnemers, en nog een aantal deelnemers welke op het laatste moment nog ingeschreven zijn, willen we  samen weer vele doelen gaan realiseren.
Doelen die op de 1e testdag zijn gesteld, reëel en haalbaar, doelen die heel persoonlijk zijn, en op gezondheid en fitheid gericht. Maar ook een stuk uitdaging, een afstand waar naar getraind gaat worden!
 
Nadat we met het Zeeland In Beweging Team al deze gegevens en doelen hebben vastgesteld en verwerkt zijn we weer helemaal klaar voor de Challenge, helemaal opgeladen, want er zitten weer hele mooie doelen,
hele mooie verhalen achter deze doelen bij,
waardoor wij extra gemotiveerd raken om deze Challenge weer zo te organiseren dat al deze doelen ook daadwerkelijk gehaald kunnen worden!
 

Kick-Off
Komende maandag is de Kick-Off, op 12 Februari gaat de 3e Zeeland In Beweging Challenge van start, deze start van de nieuwe Challenge doen we op een sportieve en leuke manier om alle deelnemers nog eens een hart onder de riem te steken!
 
De opening/start van de eerste wandelavond vindt plaats op 12 Februari  om 18.45u in de vergaderzaal van
Health Center Zeeland Gezond, Schenge 4 te Middelburg.
 
Voor de deelnemers geldt:
Ook als u van plan bent om op dinsdagmiddag te gaan wandelen bent u deze avond van harte welkom om het startschot bij te wonen! Uiteraard wordt op dinsdag 13 februari ook gewandeld (verzamelen om 12.45u, vertrekken om 13.00u), maar de Kick-Off van de Challenge is op de maandagavond.
 
Op de eerste testdag zijn de logboekjes met het programma uitgedeeld, binnenkort vindt u ons complete programma ook op de website, met adressen van de vertreklocaties.
 

 
Doel van Zeeland In Beweging
 
Ook deze 3e challenge wordt weer opgezet vanuit de huisartsenpraktijk in samenwerking met verschillende zorgverleners, er wordt veel tijd en energie in gestoken door diëtistenduo Dieetoke, en door de fysiotherapeuten van PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie.

 

 

Dit jaar echter kunnen we ook rekenen op de steun van de huisartsen coöperatie Periscaldes, door deze samenwerking gaat het er steeds meer op lijken dat het uiteindelijke doel van Zeeland In Beweging ook gehaald gaat worden!
Onze deelnemers hebben 2 doelen, maar Zeeland In Beweging ook, in de eerste plaats is dat de doelen van de deelnemers realiseren door met hen in beweging te komen, maar ons 2e doel is door de aantoonbare gezondheidswinst die de afgelopen jaren zijn behaald met deze Challenge, willen we dat leefstijlverbetering een serieuze plaats gaat krijgen in de manier van zorgverlenen.
Doordat we dit jaar de ondersteuning hiervoor krijgen van Periscaldes, en zij met ons en wil gaan proberen dit doel te halen, denken we dat we ook hier “stappen” zetten op de goede weg!

 
Sponsoren:
 
De Zeeland In Beweging Challenge is een leefstijlchallenge die op vrijwillige basis is opgericht in 2015.
Deze Challenge zou niet zo goed “lopen” als we geen ondersteuning hadden van onze sponsoren!
 
De hoofdlocatie op dit moment is Zeeland Gezond, Marco Schroevers eigenaar van dit Bedrijf heeft toegezegd dat we in 2018 gebruik mogen maken van een aantal ruimtes van zijn bedrijf  om een en ander te kunnen organiseren.
Hier zijn wij uiteraard ontzettend blij mee!

Ook hebben we 2 nieuwe sponsoren!
 
Omdat we willen dat elk mens gaat ervaren dat een gezonde leefstijl best eenvoudig te realiseren is door wat meer in beweging te komen, gaan we met elkaar wandelen, maar er uiteraard meer vormen van beweging heel goed om een gezonde leefstijl na te streven, namelijk Fietsen! Dat weten ze bij fietsspecialist “Piet Voskamp” maar al te goed, en dit jaar is Fietstwinkel “Piet Voskamp” sponsor van Zeeland In Beweging. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee!
 
Dus voor een goed fiets advies kunt u terecht bij:

 
Omdat Boeren Medical sinds dit jaar is gefuseerd met een aantal andere bedrijven, en ondergebracht is bij een andere leverancier genaamd One Med, waren we dus een sponsor kwijt.
Dit bedrijf One-Med, is leverancier van medische hulpmiddelen waaronder ook de diabtesche hulpmiddelen.  Omdat ze het initiatief van Zeeland In Beweging erg waarderen hebben zij de sponsoring overgenomen, waar wij natuurlijk heel blij mee zijn! 

Vertrouwde sponsoren:
 
Een aantal sponsoren heeft aangegeven voor de 3e keer Zeeland In Beweging te willen steunen, en ook deze sponsoren willen we weer heel hartelijk bedanken, want voor de 3e keer gaan jullie onze deelnemers in beweging helpen iedere sponsor op zijn eigen manier! En dat is fantastisch want zonder jullie konden we dit niet financieren of organiseren!
 
Intersport Erik
Benu Apotheek
Rabobank
Zeeland Running
Podotherapie Hallux
Pedicurepraktijk/sportmassagesalon “de Zeeuwse Knoop”
Vers op Walcheren
Fotografie Kieknoe

We hopen u te mogen begroeten op mandag 12 februari bij de ‘Kick Off’. 

Sportieve groet,
het Zeeland In Beweging team,

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: