Nieuwsbrief 25 februari 2018

Beste  ,

Komende wandelweek gaan we wandelen met de Wandelgroep van Korfbalvereniging TOP in Arnemuiden, op zowel maandagavond als dinsdagmiddag.
We vertrekken vanuit het Clubgebouw van KV-TOP, “het korfje”,  het adres van deze vereniging klopt in het logboekje (daar staat van Cittersweg), maar de ingang van de sportvelden en het clubgebouw is  aan de Pereboomweie, naast de sporthal de “Blikken”
 
Voor alle duidelijkheid, we vertrekken niet vanuit de sporthal, maar vanuit het clubgebouw van KV-TOP, dit bevindt zich op de sportvelden, de ingang van de sportvelden is aan de Pereboomweie, alwaar parkeergelegenheid is.Heeft u een auto met navigatie dan kunt u het beste Pereboomweie invoeren als bestemming.
 
Het weerbericht voor deze week:
Heel koud, droog en veel wind! Gezond winterweer, waar je je goed op kunt kleden als je naar buiten gaat.
Als je een mooie wandeling voor de boeg hebt in de kou is het belangrijk dat je warm blijft, belangrijke warmteverliesplaatsen van ons lijf zijn onze nek/ hals en hoofd, en onze handen.
De handschoenen, sjaal en muts zijn kledingstukken  die deze dagen extra belangrijk zijn als je van plan bent om langere tijd naar buiten te gaan!
 
Fijne wandelweek toegewenst!

 
Sportieve groet,
het Zeeland In Beweging team,

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: