Nieuwsbrief 3 maart 2018

Beste  ,

Vorige week waren we te gast bij KV TOP in Arnemuiden, een van de verenigingen waar we u kennis mee willen laten maken, zodat als u het leuk vind, weet waar u moet zijn om in beweging te blijven! Hierbij een korte reactie van de voorzitter van KV TOP:

“Afgelopen maandagavond en dinsdag overdag waren de mensen van Zeeland in Beweging bij ons te gast. We vinden het als TOP altijd fijn om mensen op ons sportcomplex te ontvangen maar zeker ook de mensen die meedoen met  “Zeeland in Beweging”. Een groep enthousiaste  gemotiveerderde sporters die allemaal een uitdaging hebben om een doel te halen.
Het was koud en de gevoelstemperatuur was ver onder nul maar toch stonden ze er, klaar om een flinke wandeling te gaan maken ieder op haar of zijn niveau.
Bij  TOP weten we dat sportief bezig zijn goed is voor de gezondheid en hebben daarom buiten onze korfbalactiviteiten ook een groep enthousiaste sporters die elke week wisselende spellen in de zaal en op het veld doen, een hardloopgroep en een wandelgroep. Groepen waarbij het samen sportief bezig zijn voorop staat. Natuurlijk willen we net als de deelnemers van Zeeland in Beweging een prestatie neerzetten. Maar het moet ook leuk zijn en daar zorgen we dan ook voor. Het blijkt ook bij de wandelaars van Zeeland in Beweging zo te zijn, lekker sportief en het is nog leuk ook.
Wij hebben jullie graag ontvangen en wensen jullie heel veel succes met het behalen van jullie doel. Met jullie inzet en de prima begeleiding die jullie hebben gaat het beslist lukken.
Mochten er liefhebbers zijn die graag nog wat extra willen gaan wandelen of met onze sport- en spelgroep willen meedoen, dan worden jullie hierbij uitgenodigd om een paar keer mee te doen en te kijken of het bevalt.”
 
Namens KV TOP Arnemuiden,
heel veel succes en sportieve groet,
 
Harry Anders
Voorzitter

 

 
Een andere vereniging waar we u in de loop van deze Challenge mee kennis laten maken, is de Wandel Vereniging ’t Zand ( middelburg)  en Wandelvereniging Willen Is Kunnen (Vlissingen), deze laatste vereniging organiseert vandaag (zaterdag) een Lentetocht, met wandelafstanden van 5, 10, 15, 20 en 30km.
Op de website van Wandelvereniging  Willen Is Kunnen, vindt u meer informatie over de vertrektijden en de locatie!
 
Dus mocht u nog een training over hebben in uw schema, en zin hebben om zaterdag te wandelen, neem een kijkje op de website! www.wikvlissingen.nl
 

Een ander mooi initiatief in Middelburg waar we tijdens de challenge kennis mee maken, is de Stichting Middelburg beweegt! Afgelopen maandag is er een nieuwe activiteit gestart in de wijk Dauwendaele en ook  daar is de Stichting Middelburg Beweegt actief!
Dit nieuwe initiatief gaat ook over gezondheid en in beweging zijn en is gestart in het kader van de Vitale Revolutie.
De stichting Middelburg Beweegt, die vele wandelingen en beweegactiviteiten organiseert laat hier opnieuw zien hoe betrokken ze zijn bij Middelburg en hoeveel activiteiten vanuit deze stichting worden georganiseerd!
Binnenkort hoort u meer over Middelburg Beweegt!!
 

Komende Maandag en Dinsdag gaan we wandelen vanuit de Huisartsenpraktijk in Souburg, Huisartsenpraktijk Ambachtsveld in Souburg, op de gebruikelijke wandeltijden.
 
 

 
Fijne wandelweek toegewenst!

Sportieve groet,
het Zeeland In Beweging team,

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: