Nieuwsbrief 15 april 2018

Het voorjaar is nu echt begonnen, en dit konden we goed merken op zaterdag 7 April! Mooie routes zijn er gelopen, flinke afstanden afgelegd, en na afloop nog nagenoten in het zonnetje! Met heel veel dank aan de organisatie Middelburg Beweegt! Foto’s van deze middag komen binnenkort op de website! 
Let op deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke informatie!

Extra bericht voor maandagavonddeelnemers die opbouwen naar 12 km:
De deelnemers die opbouwen naar 12 km, wandelen vanaf nu op maandagavond met de 10km groep mee. Dat betekent dat deze groep een kwartier eerder vertrekt! Dus voor deze deelnemers geldt vanaf deze week: verzamelen om 18.30 uur vertrekken om 18.45 uur
 

Maandag 16 April:
Komende week staan er weer 2 wandelingen op 2 verschillende locaties gepland, een wandeling op maandag 16 April vanaf Huisartsenpraktijk de Dolfijn aan de Ravensteijnweg 1 (Scalda).
Routebeschrijving:
Op dit moment is het scalda lastig te bereiken vanwege een weg omlegging, vandaar hieronder een route beschrijving.
Op de rotonde  aan de torenweg vlak voor de Ravensteijnweg (dit is de 2erotonde vanaf de mac. Donalds, en de 1e rotonde vanaf de gevangenis Torentijd) kunt u afslaan de ravensteijnweg op. 
Daar neemt u direct de afslag links de 1eparkeerplaats op.
Op de parkeerplaats gaat u direct rechtsaf zodat u om het gebouw heen kunt rijden naar de achterste parkeerplaats, dichtbij “onze” ingang!
 
Dinsdagmiddag 17 April gaan we kennismaken met Wandelsportvereniging  ’t Zand, in Wijkgebouw ‘de Vergulde Baars’. Ook deze is misschien wat lastig te vinden. 
Routebeschrijving:
Het adres is Baarsjesstraat 42 (in de stromenwijk),  ligt midden in de wijk omringt door huizen, u gaar door het blauwe hek en neemt dan de laatste deur naar links.
Parkeren kan bij de ontmoetingskerk of in de oosterscheldestraat. 
 
Wandelsportvereniging ’t Zand organiseert elke  2e en 4dinsdag van de maand recreatie wandeltochten:

  •    10  km  starttijd:  08.30 tot 09.30 uur
  •    7,5 km  starttijd:  08.30 tot 09.30 uur
  •    5    km  starttijd: 08.30 tot 10.00 uur

Wandelsport ’t Zand heeft ten doel het organiseren en promoten van wandeltochten al dan niet in samenwerking met zusterorganisaties. Door deze website hopen we zoveel mogelijk mensen te interesseren voor de  wandelsport.
Neemt u maar eens een kijkje op de website van deze vereniging www.wandelsportmiddelburg.nl
 

Maandag 23 en Dinsdag 24 April:
Op deze dagen wandelen we vanaf Huisartsenpraktijk Ponten, locatie: Oude Rijksweg 11 in Nieuw en Sint Joosland.
 

 
Evaluatiemoment:
Inmiddels zitten we op de helft van de Zeeland In Beweging Challenge, tijd om eens stil te staan bij uw doelen. 
Hoe staat het ermee??
Via de website kunt u vanaf volgende week 2 Evaluatieformulieren invullen. Het betreft een evaluatie over ons als organisatie, en een persoonlijke evaluatie. De evaluatie over ons als organisatie is anoniem, wij kunnen dus niet zien wie deze heeft ingevuld. Voor ons zijn beide evaluaties erg belangrijk. Zo kunnen we kijken waar wij zelf in kunnen verbeteren, en zien we uw voortgang.
 

7 Mei Informatie-avond
Op maandagavond 7 mei verzorgd de diëtist Gerda Belfroid van Dieet Oké een interactieve avond over voeding. Graag willen we vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Daarom ligt er op 16-17 april en 23-24 april een intekenlijst voor deze avond. Heeft u belangstelling meld u dan aan. Afgelopen 2 jaar waren de avonden een groot succes. We hopen op veel respons en belangstelling.
Met vriendelijke groet,
Gerda Belfroid, Diëtist Dieet oké
 

16 Mei 2018 de 2e testdag
Op woensdag 16 Mei staat de 2e testdag gepland, ook hiervoor kunt u zich vanaf komende maandag inschrijven, deze intekenlijst zit evenals de intekenlijst voor de informative-avond in de Presentiemap!
 

Eerste testdag Schouwen Duiveland
Op woensdag 18 April is de eerste testdag in Zierikzee, alle uitnodigingen zijn verzonden, en op 1 Mei is In Zierikzee de Kick-Off, en op 4 Mei is de Kick-Off in Renesse.
 

Informatieavond Zuid Beveland:
De Informatieavond die werd gehouden in Heinkenszand, was een succes, ook daar een mooie opkomst.
Op 7 Mei is de eerste testdag in Heinkenszand, en op 14 Mei is de Kick-Off, de mensen uit de huisartsenpraktijken  van ‘sHeer Arendskerke, Lewedorp, ‘sHeerenhoek, Heinkenszand en Nieuwdorp kunnen zich nog steeds inschrijven.
De inschrijving sluit op 30 April.
 

Nationale Diabetes Challenge 2018
De deelnemers van Zuid Beveland en Schouwenduiveland gaan trainen voor de Nationale Challenge Day, die gehouden gaat worden op 29 September in Amsterdam door de Bas van de Goor Foundaition.
 
Vanuit Walcheren zijn we voornemend om ook na de Challenge Day van 26 Mei wandelingen te blijven organiseren tot aan de Nationale Challenge Day, binnenkort meer hierover!

 
Sportieve groet,

het Zeeland In Beweging team,

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: