Nieuwsbrief 27 april 2018

Beste  ,

Weer hebben we een prachtige wandelweek achter de rug, op dit moment is het mei-vakantie en merken we dat ook aan de afmeldingen, fijn dat u ons altijd even laat weten dat u niet mee kunt wandelen! Dat is altijd prettig om te weten!

Wandelweek 18
Komende maandag en dinsdag gaan we weer richting Vlissingen, we gaan daar wandelen vanaf club vief .
Dit is een beweegcentrum waar diverse beweegactiviteiten worden georganiseerd, dit beweegcentrum bevindt zich in woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen, u vindt club vief aan de Vredehoflaan 370,  via de hoofdingang van Ter Reede bij binnekomst staat club vief aangegeven. 

Wandelweek 19 en Informatie avond 
Maandag 7 Mei staat er een informatieavond gepland en wordt er niet gewandeld. Op deze maandagavond verzorgd de diëtist Gerda Belfroid van Dieet Oké een interactieve avond over voeding. Graag willen we vooraf weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Heeft u belangstelling meld u dan aan. Afgelopen 2 jaar waren de avonden een groot succes. We hopen op veel respons en belangstelling.
Dinsdag 8 Mei  wordt er wel gewandelen en dan wandelen we vanaf Health centrum Zeeland Gezond.

Wandelweek 20
Maandag 14 en Dinsdag 15 Mei gaan we weer gezamenlijk wandelen met Middelburg beweegt!
Meer informatie ziet u op de onderstaande flyer!
 
Evaluatieformulier 
Inmiddels zitten we over de helft van de Zeeland In Beweging Challenge, tijd om eens stil te staan bij uw doelen. Hoe staat het ermee?
Via de website kunt u vanaf volgende week de Evaluatieformulieren invullen. Deze evaluatie vult u dus in via de website www.zeelandinbeweging.nl, onder het kopje challenge 2018 kunt u naar beneden scrollen  rechts onder klikt u op tussentijdse evaluatie dan komt u bij de enquete en kunt u deze invullen.
 
Het betreft een evaluatie over ons als organisatie, en een persoonlijke evaluatie. De evaluatie over ons als organisatie is anoniem, wij kunnen dus niet zien wie deze heeft ingevuld. Voor ons zijn beide evaluaties erg belangrijk. Zo kunnen we kijken waar wij zelf in kunnen verbeteren, en zien we uw voortgang. 

2e testdag
Op woensdag 16 Mei staat de 2e testdag gepland, ook hiervoor kunt u zich vanaf komende maandag inschrijven, deze intekenlijst zit evenals de intekenlijst voor de informative-avond in de Presentiemap! 

Kick-Off Schouwen Duiveland:
Dinsdag 4 Mei gaan de wandelaars in Zierikzee van start! In Zierikzee wordt elke dinsdag en vrijdag gewandeld, dinsdag 1 Mei is de Kick-Off om 19.00u vanaf Fysant Fysiotherapie, Miereweg in Zierikzee!
Vrijdag 4 Mei is de kick-off in Renesse, vanaf huisartsenpraktijk Renesse wordt wekelijks gewandeld op vrijdagmorgen om 11.00u!
Wij wensen alle deelnemers van Schouwenduiveland een hele mooie challenge toe!

 
Testdag Challenge Zuid Beveland:
De Informatieavond die werd gehouden in Heinkenszand, was een succes, ook daar een mooie opkomst.
Op 7 Mei is de eerste testdag in Heinkenszand, en op 14 Mei is de Kick-Off, de mensen uit de huisartsenpraktijken  van ‘sHeer Arendskerke, Lewedorp, ‘sHeerenhoek, Heinkenszand en Nieuwdorp kunnen zich nog steeds inschrijven. Inmiddels hebben 46 mensen zicht ingeschreven!
De inschrijving sluit op 30 April.
 

Challenge-Day 2018
Op 26 mei 2018 is het zover, de Challenge Day. Hieronder vindt u de flyer met alvast meer informatie. Uitgebreidere informatie volgt later.

Nationale Diabetes Challenge 2018
De deelnemers van Zuid Beveland en Schouwenduiveland gaan trainen voor de Nationale Challenge Day, die gehouden gaat worden op 29 September in Amsterdam door de Bas van de Goor Foundaition.
 
Vanuit Walcheren gaan we ook na de Challenge Day van 26 Mei door met het  organiseren van wandelingen tot aan de Nationale Challenge Day,  in ieder geval op de maandagavond! Binnenkort meer hierover!

Sportieve groet,

het Zeeland In Beweging team,

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: