Nieuwsbrief 21 april 2017

Nieuwe website
Sinds vandaag is onze vernieuwde website online! Neem eens een kijkje op www.zeelandinbeweging.nl ! Deze website is mede mogelijk gemaakt door Jos den Hollander, die hier zijn tijd en inzet in heeft gestoken. Via deze weg willen wij Jos hartelijk bedanken!

Inschrijven Challenge Day
Ook is het vanaf vandaag mogelijk voor mensen die niet deelnemen aan Zeeland in Beweging, maar die wel graag mee willen wandelen op onze Challenge Day 27 mei, om zich in te schrijven. Dit kan ook via onze website onder het kopje ‘Challenge Day’. De kosten die hiervoor in kaart worden gebracht en verdere informatie hierover staat daar ook vermeld. Let op: het aanmelden via de website is alleen voor mensen die NIET deelnemen aan het trainingsprogramma! Kent u iemand die graag mee wil wandelen deze dag? Dan kan hij/zij zich vanaf vandaag inschrijven!
Facebook
Via Facebook is er ook een bericht uitgegaan over onze website en 27 mei. Wij willen u vragen, als u lid bent van Facebook, om dit bericht te delen en te liken. Heeft u geen Facebook en wilt u ons wel helpen dit bericht onder de aandacht te brengen of kent u iemand die mee wilt wandelen? Binnnenkort ontvangen wij de flyers waarop meer informatie staat!
Enquetes
Ondertussen heeft Veva voor haar onderzoek al een aantal reacties ontvangen. Als u de enquête nog niet heeft ingevuld, willen wij u nogmaals vragen om deze enquête voor haar in te vullen. Doet de link het niet? Dat kunt u bij ons een papieren versie opvragen via mail, de voorkeur gaat naar de online versie. Via de volgende link opent de enquête zich in een nieuw venster: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQ7QtFAby0fabDOOPi19USKy4xKHah0FSmfpalUyfN305YCA/viewform?c=0&w=1

 

Wandelavond
Het eerstvolgende wandelmoment is op maandagavond 1 en dinsdagmiddag 2 mei. Die week wandelen we vanaf Arnemuiden. Op maandagavond vertrekken we vanaf Huisartsenpraktijk Arnemedi, aan de Prins Bernhardstraat 2. Op dinsdagmiddag wandelen we vanaf ’t Korfje aan de van Cittersweg 2. De gebruikelijke vertrektijden gelden voor deze dagen.
Informatieavond 8 mei
Op maandagavond 8 mei houden wij een informatieavond. Zoals in de vorige nieuwsbrief ook stond aangegeven, willen wij graag weten wie deze avond aanwezig zal zijn. Dit in verband met de voorbereidingen. Tijdens de volgende wandelmomenten kunt u aangeven of u aanwezig bent op deze avond. Inschrijven voor de derde testdag kan dan ook, dit kan eventueel ook nog tijdens de informatieavond. Bent u niet aanwezig tijdens het wandelen en wilt u u toch aanmelden? Dan kan u ons altijd even mailen: zeelandinbeweging@outlook.com
Sportieve groet namens Zeeland In Beweging

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: