Nieuwsbrief 12 mei 2017

Terugblik afgelopen week
Op 8 Mei hadden we een informatie avond, wij als ZIB-team kijken terug op een geslaagde, informatieve, leerzame, zeer nuttige, lekkere en gezellige avond! We hopen u ook! U kunt hier de presentatie van Gerda Belfroid teruglezen.
Hieronder vindt u de recepten van Rosanne Caljouw terug. U kunt ze ook op de website terugvinden. Daar staan ook de foto’s van deze avond en tips over het stomen in de keuken van Grando!

Nogmaals willen we Gerda Belfroid van dietisten duo Dieetoke, Rosanne Caljouw van Fit en Gezond met Roos, en Ernst de Waal, Michel de Ridder en Saskia van Grando Keukens heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van deze informatie-avond!

Challenge Day
Met nog 2 gezamenlijke wandelingen en een testdag voor de boeg is het op 27 Mei dan eindelijk zover…De Challenge-Day! Op 27 Mei gaan we met zijn allen lopen vanuit sporthal de Halve Maan in Oostkapelle, op deze dag staat in teken van uw prestatie en zijn de sponsoren aanwezig om u aan te moedigen en ook andere genodigden en belangstellenden voor deze dag.
Volgende week komt er nog een nieuwsbrief uit met alle belangrijke informatie voor de challenge day! En tips en adviezen voor vocht en voeding onderweg! Hieronder alvast de vertrek en verzameltijden.
Ook kunt u op onze website (www.zeelandinbeweging.nl) hiervoor ook een en ander vinden, maar voor u is het het allerbelangrijkste dat u op deze dag gaat genieten!
Wij zien er al erg naar uit!

  • Afstand: 30km  ophalen startnummer: 7.45 uur vertrekken 8.00 uur
  • Afstand: 21km ophalen startnummer:  9.45 uur vertrekken  10.00 uur
  • Afstand: 12km  ophalen startnummer: 11.15 uur  vertrekken 11.30 uur
  • Afstand:  5 km ophalen startnummer:  12.45 uur vertrekken 13.00 uur
  • Afstand: 3 km  ophalen startnummer: 12.45 uur  vertrekken 13.00 uur

Komende week laatste  gezamenlijke wandelingen!
Op 15 en 16 Mei staan de 2 laatste gezamenlijke  wandelingen op het programma. Voor de afstanden die dan gelopen worden volgens uw schema, heeft  Middelburg beweegt mooie routes uitgestippeld, vanuit Speelhof Hoogerzael. Onder begeleiding van deelnemers van Middelburg beweegt.

Maandagavond verzamelen 18.30 uur, vertrekken 18.45 uur
Dinsdagmiddag verzamelen 12.45 uur vertrekken 13.00 uur
Speelhof Hoogaerzael, Seispark 2a te Middelburg.

Alleen voor de deelnemers van de 3 km. geld een uitzondering:
Zij vertrekken op dinsdagmorgen om 10.00u vanuit het Getij, Oosterscheldestraat 18a te Middelburg.

Voor de deelnemers die langer dan 45 minuten gaan wandelen hebben we een advies:
Neem een flesje water mee voor onderweg. Gaandeweg het seizoen wordt het warmer en gaan we ongemerkt wat meer vocht verliezen, tijdens zo’n wandeling kan dat soms wat harder gaan, dan is het altijd goed om wat vocht aan te vullen!

ALGEMEEN
Ga tijdens het wandelen langzaam van start. Zo zorgt u voor een goede warming-up.
U  kunt dikke vingers tijdens het lopen voorkomen door een balletje, verfrollertje of een stokje (met touwtje eraan) in de hand te houden.

3e testdag
Op woensdag 17 Mei staat de 3e testdag gepland (locatie Scalda Ravensteijnweg 1). Deze dag is voor u en voor ons een spannende dag, want hoe zullen de resultaten van dit jaar zijn!
Op deze laatste testdag staat ook de conditietest weer gepland, trek uw makkelijke kleding en wandelschoenen aan, en neem uw logboekje mee naar deze testdag! De inhaaltestavond staat gepland op maandag 22 Mei.
Heeft u nog niet ingeschreven voor de testdag en ook nog geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact met ons op via de mail: dan proberen we u zo spoedig mogelijk te laten weten op welke datum en tijd u wordt verwacht.

Beweegochtend De Manteling
Tot slot willen we u nog attenderen op een beweegochtend op woensdag 31 mei. Deze vindt plaats in de omgeving van ‘De Manteling’  in Oostkapelle en gaat van start vanaf kasteel Westhove. Meer informatie kunt u hier lezen.

We wensen u weer een hele fijne wandelweek toe deze week.
Sportieve groet namens Zeeland In Beweging

CONTACT OPNEMEN


CONTACTGEGEVENS

06-36397943

Steendiep 36
4341LN Arnemuiden

KvK-nummer: 65869559
IBAN: NL42 RABO 03 096 276 64
BTW-nummer NL8562.96.235.B.01

EMAIL

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven over de stichting Zeeland in Beweging? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: